Första advent!

Första advent! Yeey! Way to go!

 

Jag älskar julen och idag börjar allt. Mindre än en månad kvar. Bara ett par dagar kvar tills man kan börja öppna julkalendrar. Jag har två stycken. En normal med små chokladbitar i och en Hello Kitty-kalender med små prylar i. Iiiih! Jag längtar såå!! >w<

 

Om en stund ska vi dricka lite glögg och tända det första ljuset. Mysigt!

Snön faller ute, det har den gjort hela dagen. Ruskigt kallt är det oxå.

Vi var ute på stan idag och gick på julskyltning. Vi orkade inte gå runt så länge eftersom det var så kallt och jobbigt i den konstant fallande snön.

 

Lite julpynt har vi raffsat fram oxå. Så nu står de ljusstackar i alla fönster. ^^

 

Ja vad mer kan man hitta på att göra på första advent?

 

Bai bai~


KKS - Levande änglar

Åh, jag önskar verkligen att jag kunde ha fler katter. Jag hittade för ett tag sedan en sida på nätet som heter Kattkomando Syd.

http://www.kks.nu/

De gör ett underbart jobb. Det är en idéell förening. Människorna som gör det här gör det alltså frivilligt på sin fritid. De tar in övergivna och skadade katter och letar efter nya hem till katterna. De har flera katthem utspridda lite varstans i landet. Tänk att det finns så ödmjuka och goda själar. Kunde jag så skulle jag öppna ett katthem och oxå bli en av Kattkomandos änglar. De gör allt för att rädda kattliv. Föreningen startade år 2000 och fyller alltså 10 år det här året. Grattis KKS!!

 

Man blir gråtfärdig när man läser om alla katter som farit illa åt på grund av människors grymhet och dumdristighet. Usch…

 

Om ni någonsin ska skaffa en katt, så snälla välj en katt från Kattkomando. De har både kattungar och katter som redan är vuxna och keliga.

Om du inte kan ha katt men ändå vill stödja Kattkomando så kan man donera pengar, bli medlem i föreningen, bli kattfadder, betala en katts försäkring eller köpa någon från Kattkomandos online-shop.


-> http://www.kks.nu/ <-


Heii och välkomna allesammans!

Det här är första gången jag bloggar, så snälla var inte för stränga mot mig. Jag antar att jag ska börja med att berätta lite om mig själv.


Jag är en glad 19-årig flicka som inte är särskilt bra på någonting alls. Det enda jag vet att jag är relativt bra på är att sy och att sjunga. Jag är ganska kattaktig av mig, de som känner mig personligen kan intyga det.


Jag tycker om saker som är rosa, Hello Kitty, BJD, katter, söta saker och mycket annat. Ska jag nämna allt så blir listan mycket lång. Jag har defenetivt en ganska speciell och färgglad klädstil. Jag skulle aldrig låta någon sätta sig på mig och jag kan bli riktigt, riktigt arg, men när jag träffar nya människor kan jag vara ganska blyg. Jag är en bra lyssnare och hjälper mina vänner när de är i knipa.


Mitt utseende?  Jag är 169,5 cm lång, väger 50 kg och är väldigt smal. Jag har dock både midja och höfter ändå. ^w^
Mitt hår är mörkrött och axellångt. Mina ögon är blågröna. Min hud är ljus, nästan blek och rosatonad.
Bröst? Ehm… De är väl normalstora antar jag, men kunde vorit lite större om fått välja. >_>


Just nu är jag arbetslös och fattig.
Jag och min pojkvän Emil är inneboende hos en snäll tjej som liknande intressen som oss. Vi trivs riktigt bra, även om pengarna knappt räcker till ibland.
Osså har vi lilla Kirby, min kattpojke som är lite som en busig son till mig.


Emil och jag har varit ihop i lite över 2 år nu. Jag älskar verkligen honom. Jag har inga problem med att påstå att han är ”den rätte”. Jag planerar att behålla honom föralltid. *evil smile*


Nu vad? Åh, Jag borde väl berätta om mina intressen. Jag gillar att rollspela och lajva med mina kompisar. Ibland går jag på konvent, helst Närcon i Örebro och Kultcon här i Jönköping. Syr kläder gör jag dåodå, så även att sjunga. Jag tycker om att spela dator och tevespel. Exempel på vad jag gillar att spela är: Katamari, Fall out 3, Little big planet, The sims, Heroes of might and magic 3 och lite barnsliga färgglada spel på mitt DS.
Min nyaste hobby är BJD (Ball Jointed Dolls). Jag adopterade min första docka i Juli det här året. Saga heter hon.
När jag tar det lugnt känns det skönt att lyssna på lite skön musik och läsa en god bok.
Till sist tycker jag såklart om manga, anime, cosplay, japanska saker och bla bla bla…


Nu ska jag låta er smälta allt lite. Jag vill inte pracka på er hela min livshistoria  eller alla små detaljer om mig. Det skulle bli otroligt långtråkigt. Jag hoppas att ni finner mig åtminstone lite intressant.


Be my friends!~
*kramar*

~Mjau~


RSS 2.0