Mer förseningar...

Ja, de där reslutaten får ni vänta på längre. Idag blev jag akut rekryterad till min pojkväns rollspel och har då inte varit hemma på hela dagen. Imorgon jobbar jag och kommer rollspela efteråt. Så vi får se om jag orkar sätta mig och fota när jag kommer hem imorgon. Visst kan de verka enkelt att bara fota och ladda upp bilderna. Men det tar sin tid och kräver lite ansträngning och engagemang vilket jaginte har något av just nu.
Sorry vänner... ^^"

Bai bai~

Försenade resultat

De där grejorna jag sytt de senaste dagarna får ni vänta på att se tills imorgon. Sorry...
Skyll på tv:n. Jag glodde på True Talent och blev inte klar med plagget jag påbörjade idag.

Pysselstuga

Ja nu har vi haft två dagars pyssel här i lägenheten. Nu börjar den tredje dagen. Det sys dockkläder för fulla muggar.

Det har varit så skönt med lediga dagar nu. Mitt jobb är verkligen utmattande. Jag kan knappt gå när jag kommer hem efter en dags arbete och så måste man jobba igen nästa dag och kanske nästa igen. Jag vill inte klaga, men min kropp tar verkligen stryk av det här jobbet.

Menmen, nu var det ju faktiskt pysslet detta inlägg skulle handla om. Jag kommer visa resultaten av pysslet ikväll. Så får ni se mina små flickor i nya kläder. Det blir väl kul?

Jag kan ju berätta vad jag hunnit sy hittills. Jag började med något så enkelt som en t-shirt till Saga. Alltid bra med basplagg och sånna har hon inte många av. Det har ju inte Kiki heller ioförsej...
Sedan tog jag mig för ett par små puffiga shorts till Kiki.
Mer har jag faktiskt inte gjort. Jag har ju bara suttit en stund dåodå och sytt. Men idag ska jag se till att göra två plagg. Kanske tre. >w>


Uppdatering om livet just nu

Just nu har jag jobbat i 3 veckor. Yey! Hör ni!? Jag har jobb!
Jag är café- och butiksbiträde på ett konditori. Gilberts konditori i Jönköping närmare bestämt.
Mja, det är bara ett vikariat tyvärr. Så jag jobbar bara till sista september. Men det betyder ändå klirr i kassan och dessutom en bunt med erfarenhet.
Det här jobbet är ganska slitsamt för mig, så jag är helt slut när jag kommer hem varje dag. Det är halvtid, så jag jobbar 4 dagar ojämna vekor och 2 dagar jämna veckor. Sedan får jag hoppa in lite då och då om någon är sjuk eller liknande.
Jag har lärt mig massa intresant hittills och smakat en hel del sötsaker. NOM NOM NOM...

I övrigt har inte så mycket förändrats.

Emil och jag har nu varit ihop i 3 år! Den 13:e augusti är vårat fina datum.
På grund av pengabrist kunde vi inte fira oss själva. Så vi tänkte ta lite fika tesammans eller göra något annat kul så fort jag får min lön. Bättre sent än aldrig...

Mja, nu måste jag dra till jobbet.
~Bai bai everypony~ (det där med pony förklarar jag någon annan gång...)


Shame on me!

Skäms på mig! Nu har jag varit dum igen! Nästan helt glömt bort bloggen igen!
Jag förstår inte vad som ska få mig att blogga oftare. *suck*

Jag funderar på att göra en liknande lista som jag sett på Dayviews mycket ofta det senaste halvåret. En sån där dag för dag-grej där man skriver om ett visst ämne varje dag. Skulle någon sådant vara intresant tros?
Vad skulle ni vilja ha på listan? Har ni några smaskiga ämnen åt mig? Nu är eran chans att ta reda på mer om mig.

Jag uppdaterar mer om detta senare...

RSS 2.0