Äntligen vår!

Jag misstänker att ni tycker att jag är sen att inse detta. Men jag kan säga att jag vetat detta länge nu. Det är bara det att det är först nu jag känner att jag vill erkänna det. Våren började redan för ett par veckor sedan. Nu blommar den fullt ut och vintern kan inte retas med den längre. I mitt huvud så är det inte vår förän vintern slutat retas.

Här kommer lite bilder. Visst är det samma blommor varje år och på varje blogg. Men själv så blir jag aldrig trött på att se dem.

~Vitsippor!~


~Påskliljor!~



~Röda små blommor!~


~Bai bai~

Fyyy Kissen!!

Ja usch, fy på mig! Jag har varit en dålig bloggare! Jag har inte gjort något inlägg på väldigt länge och nu börjar jag skämmas. Det började så bra. Jag var duktig i runt tre månader. Sedan började jag försumma min stackars blogg. Det är alltid så med mig. Jag börjar med något och är jätteaktiv och sedan bara glömmer jag bort att fortsätta. Vad kan man göra åt det? Någon som vet?

Finns det något man kan göra på en blogg som liksom fortsätter av sig självt? Så kanske jag slipper plocka random saker ur min vardag att skriva om. Någon mall eller så?


RSS 2.0