Stick, stick, stick osså kaffe~

Det är söndag och jag har tråkigt. Just nu roar jag mig med att sticka lite. Det är två projekt pågång för tillfället.
Det vita ska bli en liten huvmössa till en BJD och det blåvita ska bli en fin fluffig halsduk till min kära sambo. Han sitter förresten här bredvid mig i soffan och spelar Fall out 3 på PS3:an.
 


Hehe, va tycks om min söta kaffemugg? Muppen Rowlf är på den. Min pappa gav den till mig precis när jag blev en kaffedrickare. Enligt honom ska alla ha en personlig mugg endast för kaffe. Tillslut blir koppen så "kaffig" att vad man än har i den så får allt en bismak av kaffe även om muggen diskats flera gånger om. Det ska tydligen va så...

Aja, jag ska återgå till mitt stickande nu.

~Bai bai~
 


Kirby the cat

Jag tänkte ni kanske ville se min lilla katt. Lilla o lilla... Till storleken är han väl inte så liten direkt och han är 3 år nu. Men för mig är han alltid min lilla pluttis.
Jag fick honom i födelsedagspresent av mamma när jag fyllde 17.

Han är riktig gullegris som helst gosar med allt och alla. Jag klagar inte.
 
Kirby är lite egen av sig. Han har ett samvete, så gör han fel så skäms han över det.
När han var liten kunde han inte spinna. Men det senaste året har han lärt sig det. Nu är han riktigt duktig, men han kommer aldrig kunna komma upp i samma varv som vanliga katter. De kan ibland kännas skönt då vissa katters spinnande är så högljutt att det kan störa en när man kanske sitter i soffan och ser på tv. Kirbys spinnande är nog helt perfekt om jag tänker efter.
Han snarkar litegrann när han sover. Men bara lite lågt. Så gulligt!~
Han har en förmåga att ofta nysa. Oxå gulligt!~
När han inte gosar så har han ofta en massa konstiga saker för sig. Busa kan han allt.

I slutändan kan jag säga att han är en unik liten varelse.
-Min lilla Kirby-


~Bai bai~


Ååh! Paket!

Paket är alltid kul att få. Det kom två stycken på posten idag.

Ett var Tessans och min order från Dollmore. För mig innehöll den ett par fina randiga strumpor till Saga och oxå en plastbubbla jag kan sätta över hennes ansikte för att skydda det när jag ska frakta henne. Mycket nyttigt tycker jag!


Det andra paketet var till mig och innehöll lite smink jag beställt från Eyeko för någon vecka sedan. Guu va fort de kom. Det trodde jag inte.
Eyeko är ett underbart märke jag nyss upptäckt. Jag prövade de saker jag fick idag. De funkar underbart!
Innehåll:
- En mascara med vacker lila och kristallprydd behållare. Den funkar superbra på mina många och långa fransar!
- Tre eyelinerpennor i tre olika färger. Svart, lila och blå. De liknar nästan vanliga tuschpennor, men är awesome.
De är lättanvända och sitter bra. Kladdar verkligen inte!
- Och sist men inte minst den produkt som drog mig till att finna Eyeko. En 3i1-kräm. High-lighter, moisturizer och eye-cream. Den får verkligen mitt trötta ansikte att skina.
Gawd! Kan de bli bättre!?

Jag älskar verkligen paket!!

~Bai bai~


Long time no see...



Waow, de var ett tag sedan nu som jag skrev något. Året har tagit fart och våren är påväg, men inte tillräckligt fort. Våren, skynda dig!! Jag fryser!!

Nu börjar det verkligen kännas att det skulle vara skönt att ha ett arbete. Jag går hos en jobbcoach och vi har precis kommit in på den fasen där praktikplats är relevant. Själv tycker jag att praktik inte är något för mig då jag bara känner att det är slöseri på tid då man inte tjänar något på det. Visst får man kanske en ny referens och en gnutta erfarenhet. Men som vissa i min närhet känner till så har jag vissa kroppsliga skavanker med ledproblem och sömnproblem (kan berätta mer om det någon annan gång). Så har jag otur kan en praktik innebära endel onödig smärta och utslitning. Men är det så att jag får en praktikplats så tackar jag självklart inte nej till den.

Jag sitter här och funderar över vad jag kan hitta på för att göra min blogg lite mer intresant. Någon som har en idé?
Som det ser ut nu så händer det ju inte så mycket i min vardag, så det blir svårt att använda bloggen som en ren dagbok.

What do you folks think?

~Bai bai~


RSS 2.0